МРАМОР

Мраморът е един от най-предпочитаните естествени камъни за създаване на луксозно усещане у дома. Неговото очарование се крие в богатата цветова гама, която се простира от бяло до нюанси и преливки на практика във всички цветове. Жилките, прошареността и рисунъкът му са неповторими.

Този камък е високоценен и присъства в нашата история от древни времена. В превод от гръцки думата „мрамор“ означава „блестяща скала” или „кристален камък”. Можем смело да заявим, че напълно отговаря на името си, защото в ръцете на изкусен майстор той може да се превърне в изумително творение – символ на разкош, стил и естетика.

Какво можем да изработим от мрамор?

Занимаваме се с обработката на мрамор от 1992 г. и притежаваме умения да превърнем грубия камък във всякакви изящни изделия – плотове за кухнята и банята, бар плотове и подпрозоречни плотове, камини, барбекюта, настилки, прагове и стъпала, облицовки, перила и т.н. Освен индивидуалност и благородство, те ще създадат и неподправено усещане за класическа естетика.

Предлагаме Ви висококачествен камък, добит от най-добрите находища в Китай, Бразилия и Европа, който подбираме и внасяме сами. Свържете се с нас, за да проектираме заедно Вашия стилен мраморен интериор.

Потърсете ни още днес

Ние ще изготвим Вашият мечтан проект от естествен камък

-->