МРАМОР

Името на този благороден камък (мрамор) идва от гръцки и означава „блестяща скала” или „кристален камък”. Той е много красив в естественото си състояние, но когато попадне в ръцете на добър майстор, предизвиква истинска възхита и изумление. Естествената му гама е от бяло до нюанси и преливки на практика във всички цветове. Жилките, прошареността и рисунъкът му са неповторими. Той винаги е бил символ на лукс и разкош, на стил и естетика.

Какво можем да изработим от мрамор?

Занимаваме се с обработката на мрамор от 1992 г. и притежаваме умения да превърнем грубия камък във всякакви изящни изделия – плотове за кухнята и банята, бар плотове и подпрозоречни плотове, камини, барбекюта, настилки, прагове и стъпала, облицовки, перила и т.н. Освен индивидуалност и благородство, те ще Ви предоставят неповторимо усещане за класическа естетика.

Предлагаме Ви висококачествен камък, добит от най-добрите находища в Европа, Бразилия и Китай, който подбираме и внасяме сами. Свържете се с нас, за да проектираме заедно Вашия стилен мраморен интериор.

Потърсете ни още днес

Ние ще изготвим Вашият мечтан проект от естествен камък