КУХНЕНСКИ ПЛОТОВЕ

Има едно помещение в дома Ви, в което не бива да правите компромиси с качеството и това е кухнята – мястото, където създавате кулинарни шедьоври. СТОУН ЗОНА изработва първокласни кухненски плотове от гранит и друг естествен камък. Но защо да предпочетете този вариант от всички, които се предлагат на пазара? Причините са много, но ние ще Ви посочим само най-важните – стабилност, дълготрайност, здравина, лесна поддръжка, решение, което пасва на всяко интериорно хрумване в кухнята.

Висококачествените кухненски плотове на СТОУН ЗОНА са изработени от образцов и здрав гранит. Този естествен камък е сред най-издръжливите на всякакви натоварвания, удари и употреба в среда, в която има влага. Той е изключително устойчив на надрасквания, така че можете да спрете да се притеснявате, че домакинските дейности могат да го повредят. Дори и ако добре наточеният нож се отплесне, няма да намерите следи по плота.

Кухненски плотове от гранит – непреходна красота

Гранитът, заради това, че се формира в земните недра при температури, немислими за нас, е един от най-устойчивите на топлина естествени камъни. Високата температура в кухнята няма да повлияе нито на външния му вид, нито на структурата му.

Същото важи и за непрекъснатото намокряне. Миете зеленчуци, разфасовате месо, размразявате фризера – нищо от това няма да причини щети на камъка, тъй като той не абсорбира вода или други течности. Затова и няма опасност по плота да останат петна.

Но едно от най-съществените му достойнства са елегантните шарки и стилният външен вид, който придава на помещението. Парченцата кварц създават истински лукс и са наслада за всяко око. Той се съчетава идеално с дърво, ламинат или други материали, които биха присъствали във Вашата кухня. Независимо дали предпочитате изчистен дизайн или имате собствена визия за това помещение, плотовете от естествен камък, като гранит или мрамор, винаги пасват добре. Освен това помнете, че Вашият плот ще бъде уникален – няма нито един камък с повтаряща се шарка. И още нещо – забравете за безкрайното търсене на плотове с точни размери – тези от гранит могат да бъдат изрязани във всякакви размери и форми.

Потърсете ни още днес
Ние ще изготвим Вашият мечтан проект от естествен камък
-->