ГРАНИТ

Гранитът е символ на устойчивост и непреходна красота и поради своите безспорни качества, той намира широко приложение в строителството и в интериорното и екстериорно обзавеждане. Той внася неповторима естетика към всеки проект със своите впечатляващи шарки и нюанси.

РОЛЯТА НА ГРАНИТА В ОБЗАВЕЖДАНЕТО

Гранитът е магмена скала с висока твърдост и ниска водопоглъщаемост. Притежава изключителна издръжливост на студ и замръзване, което го прави подходящ както за интериора, така и за екстериора. Свойството му да не се надрасква го прави още по-привлекателен за изработката на кухненски плотове.

Благодарение на съдържанието на фелдшпат, кварц, биотит, ортоклаз и други в състава си, той се характеризира с уникална структура и богата цветова гама.

КАКВИ ИЗДЕЛИЯ ОТ ГРАНИТ МОЖЕМ ДА ИЗРАБОТИМ

СТОУН ЗОНА вече над 20 години се занимава с обработката на гранит, а благодарение на професионализма и креативността на нашите майстори, изработените изделия могат да бъдат многообразни, изцяло съобразени с вкуса на нашите клиенти – плотове, камини, барбекюта, облицовка на стълбища, стени и подове.

Предлагаме различен по състав гранит с невероятни съчетания на формата и цвета на структурата. Подбираме и внасяме материала сами, за да можем да гарантираме напълно за неговото качество.

Придайте повече индивидуалност и стил на своя дом – потърсете ни, за да Ви съдействаме в реализирането на Вашия проект!

Потърсете ни още днес

Ние ще изготвим Вашият мечтан проект от естествен камък

-->