ГРАНИТ

По произход гранитът е магмена скала, и то най-разпространената в природата. Съставен е от различни минерали, в това число кварц и фелдшпат, заради които се отличава с твърдост и здравина. Високата му плътност обуславя ниската водопроницаемост. Издържа на много ниски температури.

Защо да изберете изделията от гранит?

Поради качествата си камъкът намира широко приложение в строителството и в обзавеждането. Изработеното от гранит е на практика вечно. То изглежда впечатляващо красиво и осигурява висока функционалност според предназначението си.

Обработваме този камък вече над 20 години. Майсторите ни са умели и креативни. Те могат да направят за Вас гранитна камина или барбекю. Могат да облицоват стълбища, стени и подове или да Ви осигурят ефектна дворна настилка.

Подбираме и внасяме материала сами, затова гарантираме за качеството му. Предлагаме Ви различен по състав гранит с невероятни съчетания на формата и цвета на структурата. Прецизната, професионална обработка разкрива естествена красота, която не може да бъде наподобена.

Потърсете ни, за да решим заедно какво е най-подходящо за Вашия проект!

Потърсете ни още днес

Ние ще изготвим Вашият мечтан проект от естествен камък

-->